SAV Gradnja je vaš partner u stvaranju vrednosti koje će unaprediti vaš privatni ili poslovni život.
Saznajte više

Slide 01 Partner u izgradnji
kvalitetnog života
O kompaniji Od 2003. godine, kada smo započeli kao mala firma, razvili smo se u građevinsku kompaniju koja sa svakim klijentom gradi partnerski odnos sa ciljem stvaranja vrednosti koje adekvatno predstavljaju naš profesionalni pristup poslovanju, i koje će biti temelj za izgradnju kvalitetnog i komfornog života našim kupcima.
Naša ekspertiza se ogleda u timu iskusnih profesionalaca iz različitih oblasti građevine i arhitekture koji svoje znanje, ideje i posvećenost pretvaraju u objekte koje odlikuju kvalitet, komfor i funkcionalnost.

Kontinuirano istražujemo tržište i u svaki nov projekat uključujemo nove trendove i standarde. Zbog toga, naše zgrade pored premijum materijala i pratećih sadržaja, imaju i Energetske pasoše čime doprinosimo održivosti poslovanja i kvaliteta života u njima.

5.500m² Stambeno-poslovni objekat
Rada Neimara 11, Voždovac
Rada Neimara 19, Voždovac
5.100m² Stambeno-poslovni objekat
Stambeno-poslovni objekat
Zahumska 25, Zvezdara
4.200m²
Stambeno-poslovni objekat
Mažuranićeva 31, Voždovac
2.800m²
Stambeno-poslovni objekat
Đuke Dinić 15, Zvezdara
3.600m²
Garni Hotel Nota
Grčića Milenka 8, Vračar
1.700m²
100.000

kvadrata izgradjenih

300

Zadovoljnih klijenata

420

Zaposlenih

Sigurnost investiranja u naše projekte

 

Sigurnost kupaca i njihovih investicija je na vrhu naših prioriteta, zbog čega svaka naša zgrada ima upotrebnu dozvolu i upisana je i uknjižena u javne registre, zemljišne knjige i katastar prema aktuelnim propisima. Više od 400 zadovoljnih kupaca svedoče o našoj posvećenosti kako komforu u upotrebi objekata, tako i komforu poslovanja sa nama.

Visoki standardi gradnje

 

Naš tim eksperata svakodnevnom analizom tržišta konstantno podiže standarde u oblasti stanogradnje što rezultira visokim standardom izvedenih radova, ali i pratećim sadržajima koji pored kvaliteta i komfora, objektima dodaju i notu funkcionalnosti koju naši kupci posebno cene. Zbog toga naši objekti imaju i prateće sadržaje poput zatvorenih bazena, spa centara, prionica i peglaonica veša, restorana.

Više od 400 zadovoljnih kupaca

 

Iza nas je više od 400 zadovoljnih kupaca u 12 završenih stambeno-poslovnih objekata na površini od preko 100.000 m2 na teritoriji Srbije. Pred nama su novi projekti kroz koje nastojimo da opravdamo poverenje i trend kroz koji dokazujemo da smo kompanija koja gradi budućnost zajedno sa vama.

novi projekat